Headlines News :
Home » , , , , , , » Danmark fängslar 23-årig kurdisk gerillakvinna som stred mot ISIS i Syrien och Irak

Danmark fängslar 23-årig kurdisk gerillakvinna som stred mot ISIS i Syrien och Irak

Written By Unknown on miércoles, diciembre 21, 2016 | miércoles, diciembre 21, 2016


Joanna Palani, iranskfödd kurdisk kvinna som från flyktinglägret anlände till Danmark och från Danmark till den kurdiska delen av Irak och Syrien för att försvara sitt folk med geväret i hand och livet som insats göra motstånd mot en av världshistoriens mest brutala terroristgrupp, ISIS. Är det ett brott? Enligt Natolandet Danmark, ja.


Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-20 / Den omvända rättvisan i Natolandet Danmark. Så kan man sammanfatta det obegripliga i att den 23-åriga kurdiska Joanna Palani, med danskt medborgarskap, som under ett år stred mot mordmaskinen ISIS i Syrien och Irak, riskerar att dömas till två års fängelse. På det ska läggas ISIS:s ”belöning” på en miljon dollar till den som dödar henne.

Den danska rättvisan argumenterar att det är förbjudet för enskilda att ansluta sig till en utländsk beväpnad grupp. För tio år sedan dömdes ett antal danskar som genomförde en fest och samlade in pengar till den colombianska FARC-gerillan och det palestinska vänsterpartiet PFLP, till sex månaders fängelse.

Det makabra är nu att Danmark är medlem av den USA-ledda Internationella Koalitionen mot IS i Irak och Syrien. De har alltså en påstådd gemensam fiende. Men till skillnad mot de danska stridspiloterna, som sitter på behörigt avstånd från mordmaskinen ISIS, har den danska medborgaren Joanna Palani stridit mot dessa på synavstånd. För det ska hon dömas till fängelse, menar det danska åklagarämbetet.

Video med "Kurdistans Shakira", Helly Luv, som sjunger "REVOLUTION"!


Åkte hem på ”permission”

Förra året beslagtog myndigheterna hennes pass när hon återvände till Danmark efter att ha fått en kort “permission” av sina kurdiska befäl. De danska myndigheterna förbjöd henne att resa utomlands under tolv månader medan samma myndigheter behandlade hennes fall. Då hade hon stridit med de kurdiska/irakiska peshmergastyrkorna och den kurdiska/syriska YPG-armén, med nära relationer till turkiska PKK, under ett år.

Den unga danskkurdiska kvinnan är dotter och dotterdotter till peshmergakrigare och föddes i ett flyktingläger under FN:s överinseende i den irakiska staden Ramadi efter att familjen flydde under Gulfkriget. Därifrån flyttade de till Danmark.

Säkerhetspolisen varnar arbetsgivare

Joanna Palani, i väntan på domen.
Hennes advokat Erbil Kaya menar att beslutet att fängsla henne är ett rent “hyckleri”. Till The Guardian sa Kaya:

– Det är ren skam. Vi är det första landet i världen i att bestraffa en person som har slagits på samma sida som den Internationella Koalitionen. Det är ett rent hyckleri att bestraffa henne. Varför bestraffas inte de personer som slåss för ISIS? I stället straffar man de personer som kämpar på samma sida som Danmark (mot ISIS).

Han uppgav också att Joanna är starkt förföljd sedan hemkomsten till Danmark och islamister i Danmark har hotat henne.

– Jag har det riktigt svårt just nu för det finns många personer som är mot mig, några av dessa är personer från ISIS. Det är svårt för mig att finna ett arbete eftersom PET (den danska hemliga politiska polisen) har informerat personalcheferna (där Joanna har sökt jobb) och uttalat att jag är en nationell säkerhetsrisk. Därför hävdar jag att ingen står på min sida, säger en indignerad Joanna Palani.

Samma terrorism i Mosul, Aleppo och Ankara som i Berlin och Paris

I Berlin tog ISIS på sig ansvaret för den totalt sanslösa terroristattacken i måndags från en man som körde in med en långtradare bland människomassorna och dödade ett dussintal medan ett 50-tal skadades.

I Turkiets huvudstad Ankara mördades den ryske ambassadören av en turkisk polis med förgreningar till en terroristorganisation som verkar i Syrien. I Paris har samma terrorister mördat mer än 100 personer i massakrer.

Och i Danmark fängslar myndigheterna Joanna Palani som framgångsrikt stred med sina kurdiska bröder och systrar mot just dessa terrorister, samma terrorister som led ett stort nederlag i Aleppo.

Danska piloter bombade den syriska armén, inte ISIS

De danska piloter som officiellt ska fälla bomber mot IS, deltog i stället i bombningen av en syrisk arméenhet i september i år. De syriska soldaterna stod i begrepp att definitivt besegra ISIS i staden Deir al-Zurs flygplats. Då fällde de danska piloterna på order av den USA-ledda Koalitionen sina bomber som raderade ut ett 100-tal syriska soldater som dödades och närmare 200 sårades av USA-bomberna.

Danska Natopiloter från den USA-ledda Internationella Koalitionen mot ISIS bombar inte ISIS på bilden utan en syrisk arméenhet. Denna stod i begrepp att slå ut ISIS vid Deir al-Zurs flygplats då den plötsligt bombades under en timma av USA-planen med danska piloter.


Det var inte första gången som den USA-ledda koalitionen påstod sig ha ”missförstått” koordinaterna. När kurdiska rebeller stod i begrepp att besegra ISIS vid den syriska staden Kobane, regnade det plötsligt vapen och ammunition från USA-planen till de utsatta ISIS-terroristerna. Misstag?

ISIS lösgjorde plötsligt 5000 man från Mosul. Hur är det möjligt?

När den syriska armén hade befriat i stort sett hela Aleppo från terroristerna, attackerade mer än 5000 jihadister från ISIS den syriska staden Palmira som armén hade återtagit från ISIS i maj i år. Stridsflyget från USA-koalitionen hade fått order att upphöra med flygattackerna mot ISIS, både mot den irakiska staden Mosul som syriskt territorium.

Det möjliggjorde för ISIS att lösgöra 5000 av sina mest fanatiska islamister i Mosul. Via öknen anlände terroristerna till Palmira med sina moderna terränggående fordon utan att USA-flyget fällde en enda bomb mot terroristerna. Palmira intogs av ISIS efter hårda strider mot den syriska armén. Efter segern i Aleppo styr not de ”Syriska Tigrarna”, specialtrupper inom den syriska armén, sin kurs mot Palmira där en stor offensiv har inletts mot IS. Frågan är om USA-koalitionen än en gång ska ”missta ta sig” och återigen bomba den syriska armén?

IS-terrorister i staden Palmira.


Natostaternas upp- och nedvända Robin Hoodpolitiken

Samtidigt som USA:s FN-ambassadör Samantha Power i fredags i FN:s Säkerhetsråd gick till en våldsam attack mot Ryssland och den syriska armén, som anklagades för att utsätta de civila i det befriade Aleppo för en rad övergrepp, ställde USA in sina bombningar mot ISIS som utan problem kunde lösgöra tusentals av sina terrorister från Mosul och gå mot Palmira som intogs av terroristerna.

Denna upp och nedvända Robin Hoodpolitik kännetecknar Natostaterna. I stället för att glädjas åt Aleppos befrielse och göra gemensam sak med Syrien och Ryssland i kampen mot terrorismen, visar alla händelser i stället på att krigsalliansen Nato i stället gör allt för att demonisera och kriminalisera Syriens och Rysslands insatser mot den internationella terrorismen.

Joanna Palani, å sin sida, har kämpat med sitt liv som insats för att en gång för alla likvidera ISIS. För det vill Natomedlemmen Danmark fängsla henne under två år.

Vilka danskar har Joanna Palani skadat genom att i sitt land ha bekämpat ockupanterna?
Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger