Headlines News :
Home » , , » Ryskt bombflyg slår ut hemlig militärbas för USA och Storbritannien i Syrien

Ryskt bombflyg slår ut hemlig militärbas för USA och Storbritannien i Syrien

Written By Unknown on sábado, julio 23, 2016 | sábado, julio 23, 2016

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-07-22 / Ryska bombplan bombade en hemlig militärbas för USA och Storbritannien i Syrien, uppgav i torsdags dagstidningen The Wall Street Journal(USA). Attacken mot den utpekade CIA-basen är en del av en rysk kampanj för att pressa Vita Huset att acceptera en mer förstärkt samordning över den ”arabiska himlen”, hävdar militära tjänstemän och enheter från USA:s militära underrättelsetjänst, enligt The Wall Street Journal.

Enligt nyhetsbyrån Fox News sägs flera USA-soldater har förlorat livet vid den ryska bombattacken.

Trots motstånd från Pentagon (USA:s Krigsministerium) och CIA slöt Washington och Moskva en överenskommelse nyligen om att slå till enbart mot terroristorganisationen Al-Nusra, en syrisk gren av al-Qaeda. Ryssland gick med på att begränsa sina bombningar mot vad USA påstås vara ”moderata terrorister”. Men det är en synnerligen kontroversiell ståndpunkt.

Abdullah Issa, 11 år gammal, från det palestinska flyktinglägret Handarat Camp i Aleppo, filmad bara någon minut innan en av de fem terroristerna skär och skär med sin kniv medan blodet sprutar från den lille palestinske grabben som ligger med huvudet neråt. Terroristen frigör huvudet från kroppsbålen och håller upp huvudet i triumf framför videokameran. Är detta en "frihetskamp" som Obama, Löfvén&Wallström hävdar?


”Moderat” terroristgrupp halshögg 11–årig palestinier

Bara för några dagar sedan skar en ”moderat” terroristgrupp huvudet av en 11-årig palestinsk pojke som fungerade som kurir mellan de palestinska revolutionära krafterna, som opererar under terroristockupation i Syriens folkrikaste stad Aleppo, nära den turkiska gränsen och den syriska armén. Till detta område har tusentals inresta terrorister från hela världen rest in för att slå sönder den syriska statsbildningen och lägga landets olja och gas under USA-kontroll.

Bilderna på det avskurna huvudet på den 11-årige palestinske pojken har skakat om en hel värld men illustrerar vilka politiska och militära krafter västvärlden, inklusive regeringen Obama och Wallström&Löfvén stöder och backar upp med vapen och pengar.

De ansvariga för det bestialiska mordet är terroristgruppen Harakat Nour al-Din al-Zenki. Enligt Wikipedia påstås det vara en "oberoende grupp som opererar" i Syrien, "and in that period received U.S.-made BGM-71 TOW anti-tank missiles.[8] As of 2014, it is reportedly one of the most important rebel factions in Aleppo".

Med andra ord; det är en USA-stödd grupp som påstås vara "oberoende" och "moderat" och som skär halsar av barn för att dessa inte accepterar ockupationen, varken av israeliska sionistarméer eller legoknektsarméer som backas upp av Israel och medeltida kungadömen på den Arabiska Halvön.

VARNING: DE FLESTA BILDSEKVENSERNA ÄR DESSBÄTTRE BORTTAGNA MEN GER EN BILD AV DET SADISTISKA VÅLDET SOM "KAMPEN MOT ASSAD" TAR:

https://youtu.be/Bmucqpa4Qd4

Mannen på bilden håller den lille 11-åriga palestinske pojkens huvud  i handen som en "Krigstriumf"

En dag innan attacken (som genomfördes den 16 juni) drog sig 20 av de 24 brittiska militära enheterna sig tillbaka efter att ett ryskt stridsplan hade släppt en bomb i närheten av basen, har USA-tjänstemän uppgett.

Efter den ryska attacken ringde USA:s militära kommandocentral i Qatar upp det ryska militära högkvarteret i provinsen Latakia, i västra Syrien för att understryka att CIA-basen inte borde bli utsatt för bombningar.VIDEO: Ryskt bombflyg slår ut ett militärt center för IS i SyrienDet ryska försvarsministeriet visade på fredagen en ny video som visar hur de strategiska ryska bombplanen Tu-22M3 slår ut flera terroristbaser i Syrien. Attackerna koncentrades denna gång mot IS:s baser och positioner vid den strategiska staden Palmira och distrikten Al-Sukhnah, Arak och Al-Taybah, i den centrala provinsen Homs.

Enligt den ryska presskommunikén förstörde sex strategiska ryska bombplan två befälspositioner för IS samt flera vapenförråd för terroristerna.Den syriska armén rycker fram i Aleppo efter en misslyckad terroristoffensiv

TEGUCIGALPA / 2016-07-22 / Den syriska armén ryckte på fredagen fram ytterligare inne i Syriens folkrikaste stad, Aleppo, trots flera misslyckade försök från terroristerna att inleda en motoffensiv för att bredda sitt område.

Enligt militära källor, som citerades av nyhetsbyrån WebAlmasdarnews har de syriska trupperna lyckats att återerövra flera bostadsområden och byggnader nära industriområdet Sabbagh i industridistriktet Al-Layramoun.

Under de senaste dagarna har terroristgrupperna genomfört flera offensiver med målet att återta förlorade territorium och bryta den omringning som den syriska armén har upprättat sedan flera veckor. Terroristoffensiverna har misslyckats.


Al-Assad: Över 5000 terrorister har trängt in i Syrien från Turkiet

TEGUCIGALPA / 2016-07-22 / Den syriske presidenten försäkrade på fredagen att uppskattningsvis 5000 terrorister från ett stort antal länder har gått in i Aleppo från Turkiet.

– Turkiet och dess allierade i Qatar och Saudiarabien har förlorat majoriteten av sina enheter på det syriska slagfältet. Nu återstår bara (staden) Aleppo (som är helt omringat av armén i de delar som inte kontrolleras av armén) för vilken de har gjort allt för att behålla kontrollen över. Nu försöker de göra allt för att skicka en maximal truppstyrka av terrorister, sa Assad i en intervju som gjordes av den kubanska nyhetsbyrån Prensa Latina.

Enligt uppskattningar har under de senaste två månaderna mer än 5.000 terrorister anlänt till Syrien från Turkiet. Målet är att återerövra Aleppo, som till största delen är intagen av den syriska armén. Aleppo är en livsnödvändighet för terroristgrupperna. Aleppo är porten till Syrien från Natolandet Turkiet som spelar med en ”antiterroristflagga” men som i själva verket köper både olja av IS som upplåter territorium för militär träning och vila och sjukvård för sårade terrorister från den flora av grupper som har invaderat Syrien.

Terrorister från 100 länder och nationaliteter

Al-Assad beklagar i intervjun med Prensa Latina att terrorister från mer än 100 länder och nationaliteter har anlänt till Syrien. De får ekonomiskt stöd från Saudiarabien, Qatar och Turkiet. Men de får även stöd från västländer som USA, Frankrike och Storbritannien.

Den syriske presidenten, som hatas och bekämpas av terroristgrupper och regeringar i USA, Sverige och EU, men som har lyckats hålla stånd trots en oerhörd militaristisk ansamling och krig under de senaste fem åren, berörde i intervjun även hur de syriska styrkorna och dess allierade har slagit ut flera terroristgrupper på slagfältet.

– Situationen till exempel i staden Homs har förbättrats betydligt efter att terroriststyrkorna drevs på reträtt och flydde, situationen har förbättrats och stabiliserats. Det fanns ett antal distrikt där terroristerna hade lyckats slå rot och där pågår just nu en försoningsprocess. Villkoret är att terroristerna lämnar över sina vapen och återvänder till det civila livet för att ta del av regeringsamnestin.--
Upplagd av Dick Emanuelsson på Mellanöstern den 7/22/2016
Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger