Headlines News :
Home » , , , , » Militära styrkor från Jemen slår ut en saudiarabisk stridsvagn med den ryska pansarvärnsroboten Konkurs

Militära styrkor från Jemen slår ut en saudiarabisk stridsvagn med den ryska pansarvärnsroboten Konkurs

Written By Unknown on miércoles, agosto 03, 2016 | miércoles, agosto 03, 2016

Dick Emanuelsson. TEGUCIGALPA / 2016-07-29 / I en video som publicerades på de sociala nätverken igår, torsdag, visas hur en saudiarabisk stridsvagn slås ut med hjälp av datoriserade ryska pansarvärnsrobotar.

Det är milissoldaterna från Folkfonten Ansarola som använde den nämnda Konkurs-missilen vid gränsstaden Yizan. Som man kan se på videon exploderar den USA-byggda stridsvagnen Abrams när missilen slår in i tankset.  

Några dagar tidigare hade de jemenitiska styrkorna avfyrat en ballistisk missil modell Tochka mot en saudiarabisk militärgarnisionen i staden Yizan med många döda som saldo.

Saudiarabien för ett icke förklarat krig mot Jemen via massiva flygbombningar av militära och civila mål. Hittills har 8946 civila dödats (25 mars 2016) som ett resultat av de saudiska bombningarna. Det är det ”okänd kriget”, trots de blodiga faciten.

Jemeniska civila begrundaer nedskjutningen av ett saudiarabiskt stridsplan från det Kungliga Saudiarabiska Flygvapnet.Hillary Clinton lovar att inleda ett storskaligt krig i och mot Syrien om hon blir president. Redan 2012 saboterade hon, i egenskap av utrikesminister för Obama, fredssamtalen i Syrien. Hon hade blodad tand efter den förödande Natoinvasionen av Libyen och hur hon förde de mest fanatiska jihadister till makten som fram till dags dato har slagit sönder den afrikanska kontinentens mest framgångsrika ekonomi.
Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger