Headlines News :
Home » , , , , » Wikileaks: “Vi har bevis för att Hillary Clinton beväpnade terroristerna i Syrien, inklusive IS”

Wikileaks: “Vi har bevis för att Hillary Clinton beväpnade terroristerna i Syrien, inklusive IS”

Written By Unknown on miércoles, agosto 03, 2016 | miércoles, agosto 03, 2016

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2016-08-02 / Portalen Wikileaks förfogar över bevis som visar att Hillary Clinton beväpnade terroristgruppen IS i Syrien, hävdar Julian Assange, grundare av Wikileaks, i en intervju förra veckan i programmet Democracy Now.

Wikileaks förfogar över ett stort antal e-postmeddelanden, skrivna av Clinton i egenskap av statssekreterare i State Departement. De visar att hon underlättade överlämnandet av vapen till terroristgrupper i Syrien, bland dem IS.

– Den katastrofala invasionen av Libyen, som innebar att stora områden i landet lades under ockupation av IS eller andra terroristgrupper, eller exporten av vapen till Syrien, under påtryckningar av Hillary Clinton, inklusive IS, allt detta återfinns i e-posten, sa Assange.
 

Detaljerad planering av invasionen av Libyen

Han uppmärksammade även det faktumet att så många som 1700 e-postmeddelanden från Clinton, som Wikileaks har publicerat, handlar om interventionen för att störta president Gaddafi. De innehåller även klassificerad information över förberedelserna över den offensiv som västmakterna vid den tidpunkten var i full gång med samt processen över försändelser med vapen till terroristgrupper i Libyen.

Assange uttalade sin förhoppning om att de tusentals publicerade texterna och arkiven ska bidra att bringa klarhet för de nordamerikanska medborgarna i vem Hillary Clinton verkligen är. Hon kan bli president i USA och har en bred erfarenhet över hur USA:s UD fungerar, bland annat förberedelserna för att invadera och lägga ett land i ruiner, om det tjänar USA:s intressen.


Skandalen med Clintons offentliggjorda e-postmeddelanden härrör sig från tiden när hon var utrikesminister (2009-2013). Hennes motståndare har inte väntat på att attackera henne.
Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger