Headlines News :
Home » , , , » Pan-africanismo

Pan-africanismo

Written By Unknown on viernes, junio 28, 2013 | viernes, junio 28, 2013

Välkomna

www.panafrika.se är webbplatsen för Dig som är Afrika intresserad. Café Pan-Afrika satsar på afrikansk kultur för att afrosvenskar är en minoritetsgrupp som växer i dagens Sverige och det är därför viktigt att den unga generationen afrosvenskar får känna den afrikanska kulturen som är en del av deras identitet. Att kunna identifiera sig med två olika kulturer är en utmaning men framförallt en fördel. 

Café Pan-Afrika är platsen för oss som vill diskutera frågor som rör Afrika från ett afrikanskt perspektiv. Ta reda på sanningen om kontinenten vi kommer ifrån och diasporan genom att närvara på våra föreläsningar, seminarier, debatter, utställningar och filmvisningar. 

Om du har tröttnat på svenska medias förenklade bild av Afrika som bara tjänar utomafrikanska intressen. Bidra då till Afrikas emancipation genom att informera dina släktingar och vänner om att det finns ett forum där afrikaner samlas och pratar om saker som rör oss. Det är vårt ansvar kära bröder och systrar att visa verkligheten och lära oss sannigen om Afrikas historia och vart vi är på väg. 

Våra evenemang görs med stor hänsyn till att publiken som besöker oss inte bara ska få njuta av den goda stämningen utan även uppleva den kulturella sidan av alla våra evenemang. Vi vill också sprida kunskap om afrikansk kultur till alla människor runt om i Stockholm oavsett etnicitet. 

På vår hemsida hittar du föreläsningar, debatter, afrikanska filmkvällar, utställningar, afrikanskt mode och hantverk, böcker på engelska, franska, svenska och flera afrikanska språk. Du kan även hyra vår fina lokal.
Nedan är verksamheter vi driver på Café Pan-Afrika som du kan läsa mer om på länkarna till höger. 

Kultur Pan-Afrika: Erbjuder afrikansk konst, musik och kultur som till exempel våra kulturkvällar där vi presenterar olika länder med allt ifrån mat över musik till kulturell information. Dessutom erbjuder  

Kultur Pan-Afrika: Ordnar filmvisningar, utställningar och Spoken Words 

Biblioteket: Låna böcker på olika afrikanska språk 

Pan-Afrika shop: Afrikanskt mode och hantverk säljes 

Lokaluthyrning: Vår fina lokal kan hyras för evenemang och möten 

Klicka på de olika läkarna för att läsa mer.
Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger