Headlines News :
Home » , , , » `The Housenigger´ Morgan Freeman drar i krig för att försvara 241 år av USA:s folkmordskrig mot . . . Putin

`The Housenigger´ Morgan Freeman drar i krig för att försvara 241 år av USA:s folkmordskrig mot . . . Putin

Written By Unknown on martes, septiembre 26, 2017 | martes, septiembre 26, 2017

'We Are At War With Russia'

Några subjektiva reflektioner av Dick Emanuelsson

”Vi har attackerats. Vi befinner oss i krig”! 
Så bombastiskt inleder filmskådespelaren Morgan Freeman sin video på två minuter och sex sekunder i YouTube. Uttalandet känns skrämmande för det är inte otroligt att Freemans president, Donald Trump kommer att uttala samma fras efter att han beordrat att ”förstöra Nordkorea”, vilket han gav ett löfte om i måndags i FN:s Generalförsamling.

Den vite och den svarte sammanfaller i grunden i samma inställning; ”America First”.

– Den fria världen sätter sitt hopp till vårt ledarskap. Under 241 år vår demokrati har varit ett lysande exempel för vad världen och vad vi alla kan sträva till. Det är tack vare de människor som slogs och dog för att bevara och skydda denna stora nation och rädda demokratin. Det är vår skyldighet till vår kommande generation att fortsätta striden.

Som en dräpande avslutning på denna video kommer uppmaningen: ”Anslut dig till Kommittén för att utreda Ryssland, anslut dig till fighten”!


Originalvideo (eller är det en ”Fakenews”!?):
Russia is waging war on the U.S. — Morgan Freeman

  

Antikommunistisk häxjakt

Det är som historiens klocka dras tillbaka till 1950 då senator Joseph McCarty bedrev sina antikommunistiska häxjakter i USA och där tusentals av hans fosterlandsvänner utpekades som fosterlandsförrädare.

”241 år vår demokrati”, säger denne Hollywoodstjärna vars filmer jag aldrig har kunnat smälta eller fatta sympati för, vilket inte hindrar att Freeman är en utmärkt skådespelare. Men hans roller har präglats av just det han nu ger utryck för i denna korta video; nationalchauvinism och militarism, vilket är en helt annan femma än patriotism, som är något positivt i varje nation.

”241 år vår demokrati” där han representerar en etnisk grupp som historien har chockerats av hur ”denna stora nations” institutioner har gjort skillnad på svarta och vita, där bara vita fick sitta på parkbänkarna och där toaletterna inte fick uppsökas av Freemans etniska bröder.

I Freemans värld finns inte Martin Luther King, Angela Davis eller Malcom X.
En demokrati för dollarmiljonärer

Morgan Freeman analyserar inte. Det är inte hans grej. Att tänka och ifrågasätta. Han slår fast kategoriska konstateranden. Som i Hollywood. Om världen, om USA som den ”lysande demokrati” han påstår att USA representerar. Men i kongressen finns det inte en enda kroppsarbetande industriarbetare. Där sitter är det bara miljonärer som är ledamöter.

Under de 241 år av ”demokrati” har hans nation slagit sönder nationer och haft ihjäl miljoner människor, allt under parollen att ”försvara USA:s intressen och värderingar”. Dessvärre har denna politiska positionering ALLTID haft sina lärjungar och beundrare i Sverige.

I den verkliga världen som Freeman gottar sig, det vill säga i den ekonomiska modell som alla USA-presidenter har förfäktat, representerar i dag åtta män en rikedom som motsvarar vad 3,6 miljarder människor har i inkomst på den här planeten.Klasser och etnicitet

I frågan om fakturering så är 69 av de 100 största ekonomiska enheterna i världen inte stater utan transnationella företag. Tio av dessa största korporativa företag i världen har en fakturering som överträffar de offentliga inkomsterna för 180 länder i världen.

Mer än 700 miljoner människor lever i extrem fattigdom och 21 miljoner är offer för ett modernt slavarbete. Fem miljoner barn avled 2015 innan de fyllde fem år på grund av sjukdomar lätta att kurera. Mer än 758 miljoner personer i världen är analfabeter.

Ovanstående siffror är offentliga siffror, publicerade av internationella organ och som uttalades igår (22 september) av Kubas utrikesminister Bruno Rodríguez under debatten i FN:s Generalförsamling.

Är det detta ”lysande exemplet för vad världen och vad vi alla kan sträva till” som Freeman vill få oss att tro på?

Trumps kärnvapensatsning

Om det inte vore för att världen står inför ett reellt krigshot, i form av den politik som Freemans president, Donald Trump för, hade man kunnat skratta åt banaliteten i Freemans ord. Men dessa ord representerar en krigspolitik mot de syriska eller jemenitiska barn som bombas av USA:s bomber av senaste modell.Trump fick igenom en höjning av militärbudgeten med 9,3 procent eller 54 miljarder dollar eller 431 miljarder kronor, enligt dagens valutakurs. En särskilt satsning gör Trump på kärnvapen. Målsättningen för denna ekonomiskt bankrutta nation är att starta ett nytt världskrig för att bevara USA:s dominans i världen genom militär terror. I det ideologiska arbetet är Freeman den ”Duttige Idioten” som bereder marken för folkmordsnationen USA.

Denne Hollywoodstjärna spelar Pentagons och krigsproducenterna i händerna. Vad spelar det för roll, han är ju ändå 80 år och har, enligt statistiken inte många år kvar i jordelivet. Men de efterföljande, inte bara i den fattiga världen där varje dag är en kamp för den egna överlevnaden utan även barnen och ungdomarna i USA, de som inte valt en rasist och kapitalist av den värsta sorten som SIN president, de har också rätt att se fram emot en framtid i fred.

´House Niggern´ Freeman

Freeman är en ´House Nigger´. Uttrycket kanske chockerar men det är inte rasistiskt utan politiskt, sa Sherman Adams, en svart proffsboxare som anlände till Sverige i mitten av 1960-talet undan en inkallelseorder till USA:s folkmordskrig i Vietnam, Laos och Kambodja.

Den 28 april 1970 i samhället Glanshammar i Örebro län utsattes USA:s ambassadör i Sverige, Jerome Holland, som hade anlänt den 9 april 1970 mitt under brinnande Vietnamkrig, för äggkastning i en aktion mot kriget i Vietnam. Han var Nixons ”svarta” svar mot Sveriges fördömande av USA:s förintelsekrig i Indokina, en svart ambassadör. Borgarpressen rasade och menade att den stora och mäktiga Vietnamrörelsen var ”rasistisk” för den kastade ägg mot en ambassadör bara för att han hade samma hudfärg som Morgan Freeman. Bullshit!

Fram tills 2008 gav borgarmedier som Expressen uttryck för att vänstern och vietnamrörelsen var och fortfarande är rasistisk. Tidningen tar som exempel fallet Jerome Holland som representerade en republikansk regering under Richard Nixon som förde ett folkmordskrig i Indokina som skördade miljoner offer.


Vi som har ”åldern inne” och som var med på den tiden vet vilket politiskt stickspår borgarpressen och dess politiska språkrör i riksdagen ville föra in diskussionen på via en svart ambassadör. Det handlade då som nu vad han politiskt representerade, inte färgen på huden.

Holland representerade Richard Nixons och Pentagons utrotningskrig mot det vietnamesiska folket. Freeman representerar Pentagons folkmordskrig i Irak, Syrien och Libyen, för att inte tala om hela det spionnätverk som Edward Snowden och Julian Assange avslöjade som ställer Freemans lysande demokrati mot skampålen.

  
Knutna Nävar - Rickard Dollarhjärta
https://youtu.be/A47AOWt6RJ0

Trumps KuKluxKlan

Freeman är en House Nigger eftersom han, precis som under slaveriet i USA, vill värma sig vid Husbondens fötter i den naiva tron att kunna göra några billiga förtjänster. I Freemans fall är det än värre för den mannen behöver inte fotvärmen för han har miljoner dollar på sina bankkonton.

Medan hans ”bröder” slås ned av och skjuts av USA:s polis eller utsätts för Trumps KuKluxKlans knytnävar och gevärskulor, prostituerar sig denne ´House Nigger´ hos den reella makten i USA.Men hans uttalanden förkastas, inte bara i USA utan över hela världen. Kanske Jonas Sjöstedt sluter upp i Freemans ”Anti-Putin-Front” i stället för att delta i det livsavgörande fredsarbetet mot Trump och mot Natos planer att inlemma Sverige som en del av Natos inringning av Ryssland vilket förvandlar Sverige till en framtida måltavla i ett kärnvapenkrig.


Missa inte Paul Joseph Watson gisslande av Freeman i följande video: 

Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger