Headlines News :
Home » , , , , » [Video] Terrorister från al-Nusra avlossar raketer med kemisk giftgas mot västra Aleppo och dödar och sårar civila. Vad gör Wallström och Kerry?

[Video] Terrorister från al-Nusra avlossar raketer med kemisk giftgas mot västra Aleppo och dödar och sårar civila. Vad gör Wallström och Kerry?

Written By Allende La Paz - Revista Cambio Total on lunes, octubre 31, 2016 | lunes, octubre 31, 2016

En armésoldat som inandats den giftiga kemiska gasen som de islamistiska terroristerna nu, i sin militära desperation, beskjuter civilbefolkning av armén med.

TEGUYCIGALPA / 2016-10-30 / Minst en civil dödades och 15 andra är skadade som resultat av bomber fyllda med giftgas. Raketerna avlossades av terroristorganisationen al-Nusra från distriktet al-Hamdaniya i den västra delen av Aleppo som kontrolleras av al-Qaedas syriska gren.

Enligt läkarkällor på sjukhuset al Razi, som citeras av nyhetsbyrån AMN, har 15 civila omhändertagits med svårigheter att andas, de kräks och lider av muskelspasmer vilket innebär att de utsatts för en stor gasattack.

I en uppdatering av nyheten har även 35 syriska armésoldater skadats av gasen.

Islamistgrupper har sedan den 18 oktober, då den syriska armén och deras allierade inledde en vapenvila gått till en våldsam motoffensiv för att slå sig ut från sina belägrade områden i Syriens andra stad, varför den syriska armén har slagit tillbaka attackerna för att skydda civilbefolkningen.

Video:


Share this post :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CambioTotalRevista - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger